Illustrations, office fun

Sunt designer și m-am hotărât să-i scriu lui Moșu’

Dragă Moșule,

Am fost o echipă de 4 designeri, mai nou suntem 6, unii mai frumoși ca alții. Am fost foarte cuminți anul acesta și din acest motiv avem așteptări mari Crăciun.

Nu suntem deloc pretențioși, dar ne-am dori câteva mici favoruri. Nu o să le scriem cu liniuța că ar părea o scrisoare foarte riguroasă și nu ne dorim asta. Vrem să fim cât de cât haioși cât se ne bagi și pe noi în seamă. Partea cu ce își dorește fiecare o să ți-o trimitem pe e-mail pentru că avem multe link-uri. Apropo de asta te rugăm să ne dai o adresă de e-mail, ar fi mult mai simplu. Keep up Mosule, the digital world awaits.

Evident avem și noi ca orice designer probleme existențiale în prag de sărbători. Chiar astăzi într-un mod surprinzător am contractat un proiect care va trebui implementat până la jumătatea lunii ianuarie. Ne-am fi dorit să ne dai două palme înainte să semnăm contractul, dar acum nu ne rămâne decât să îți cerem să-l ajuți pe client să dea feedback cât mai repede, iar nouă să ne mai dai încă vreo 3 zile în plus între 21 și 22 decembrie, ca lucrurile să meargă perfect la acest proiect, cât să putem sta și noi liniștiți de Sărbători.

O altă mare, mare rugăminte la care ținem foarte mult este să le dai tuturor clienților noștri vacanțele pe care si le doresc, în locuri cât mai inedite și cu semnal la telefon și internet cât mai slab. Noi ținem foarte mult la clienții noștri și din acest motiv le dorim să se bucure din plin de aceste zile libere de Sărbători, și să ne întoarcem toți la muncă cu mintea limpede imediat după.

Mai vrem să ne aduci niște vouchere de respectat termene de livrare pentru furnizori. Te rugăm să ne dai cam 200 astfel de vouchere pentru că s-ar putea să folosim mai multe pe același furnizor cu aceeași comandă.

Vrem să ne dai măcar unuia dintre noi abilitatea de a detectă tipurile de font direct din fotografii. Ne-am confruntat anul acesta cu această problemă și nu am reușit să-i dăm de cap. Vino te rog cu o soluție în acest scop. Superputerile noastre au cam dat greş.

Să nu crezi că suntem genul de oameni super nemulțumiți, vrem să te rugăm să ne ajuți cumva ca la anul ce vine să avem clienți cel puțin la fel de simpatici și receptivi ca și anul acesta. Ne place foarte tare să lucrăm cu ei și să realizăm proiecte potrivite pentru fiecare.

De asemenea dacă consideri că nu ai o soluție pentru vreuna dintre cerințele noastre te rugăm să treci pe la noi să discutăm, să negociem, pentru că suntem plini de idei și sigur te putem ajuta.

 

Sărbători fericite Moșule!

Echipa 441 Design Studio.
P.S. Dacă cineva are o pilă la Moș Crăciun să ne dea de veste pe contact@441designstudio.com poate reușim să ajungem la el mai repede că să aibă timp să ne răspundă.

Leave a comment

Message

Name

E-mail

URL